НачалоЛекарстваАЛКАЛИТ гранули 150 гр.

alkaly 235

urorenal 235

urosilver

Последни новини

доц. д-р Пенчо Генов: Ключът към успешното лечение на камъни в бъбреците е профилактиката

 

Генетична предразположеност, небалансирано хранене и недостатъчен прием на течности са трите основни фактора за появата им

 

Доц. д-р Пенчо Генов е специалист уролог с над 10-годишен опит. Извършва прегледи във всички области на урологията и андрологията. Приоритет са увеличена простата, камъни в бъбреците, заболявания на пикочно-половата система, превенция и лечение на стерилитет при мъжете, преждевременна еякулация, уретрит. 

 

Д-р Генов придобива специалност „Урология” през 2013 г., а през 2017 г. защитава образователна и научна степен „Доктор по медицина” на тема, свързана с преждевременната еякулация. Член е на Българското урологично дружество. Притежава сертификати за лазерни операции на простатата и камъни в бъбреците, както и за ехография на коремни органи. 

Взема участие в лапароскопски курс в Делхи и Страсбург; в национални конгреси и семинари по специалността; в клинични проучвания за иновативни лекарствени терапии. 

Д-р Пенчо Генов има самостоятелна практика като специалист уролог в Русе, а към момента извършва прегледи в МЦ „Хера” – София, болница „Люлин” и МК „Д-р Щерев”. Владее английски и руски език.

В това интервю доц. д-р Пенчо Генов ще обсъдим характерното за бъбречно-каменната болест, като ще акцентираме на т.нар. метаболитна оценка на пациенти с това заболяване. Защо е важна и съществена тази тема, как тя ще помогне на страдащите от заболяването да предотвратят рецидивиране и какви са основните препоръки в това отношение?

- Доц. Генов, как можем да се предпазим от бъбречно-каменната болест? 

Прочети още...

Д-р Пенчо Генов: Варикоцеле е причина за 60% от стерилитета при мъжете

    То е варикозно разширена вена на левия тестис, основна предпоставка за това е чисто анатомична особеност

1556883990 12 1

   Моля да публикувате подробна, професионална и достъпна  информация по следните въпроси: 

1. Какви са причините, как се проявява, как се лекува и до какви усложнения може да доведе заболяването варикоцеле?

2. Какви са причините за състоянието фимоза? Може ли да се лекува и дали е свързано с хроничния простатит?

3. Що е то стриктура на уретрата? Само с операция ли може да се лекува това заболяване? Доколко е опасно?

Иван - гр. Пловдив

Прочети още...

АЛКАЛИТ   гранули 150 гр. opakovka

АЛКАЛИТ  е хранителна добавка, която способства за алкализация на организма.

 Целта на алкализирането е да се повиши разтворимостта на бъбречните камъни и да се противодейства на образуването на бъбречни камъни.

  Алкализирането на урината в голяма степен способства за разтваряне на уратни камъни и на смесени уратно-оксалатни камъни, а така също и на фосфатни, смесени и   калциево оксалатни камъни.

  Алкалната урина способства за благоприятно повлияване на определени проблеми, свързани с отделителната система.

 Алкализирането на организма подпомага елиминирането на пикочната киселина при болни от ПОДАГРА и противодейства на повишената киселиност. Системното алкализиране може да способства предотвратяването на натрупване  на уратни камъни в бъбреците и да намали риска от натрупване на уратни кристали в ставите и околоставното пространство, с което да повлияе честотата на пристъпите.

АЛКАЛИТ  може да повлияе благоприятно възникването на рецидиви на калциеви и уратни камъни, както и смесени форми  камъни от калциев оксалат / уратна киселина или калциев оксалат / калциев фосфат, като се препоръчва да се приема  3-4 месеца.

ВНИМАНИЕ

Не трябва да употребявате АЛКАЛИТ ако страдате от остра или хронична бъбречна недостатъчност, след бедна на натрий диета, ако страдате от метаболитна алкалоза или хронични инфекции на пикочните пътища с бактерии, разцепващи уреята. Не употребявайте АЛКАЛИТ ако сте свръхчувствителни към някоя от съставките му.

 

Състав за една доза /4,5 г/: натриев цитрат - 2250 mg (100 mg Na), безводна лимонена киселина -  900 mg, калиев цитрат - 780 mg (100 mg K), подсладител - манитол (Е421)

Начин на приложение:

Една равна мерителна лъжичка се разтваря с разбъркване в чаша вода, компот или негазиран сок и се изпива след хранене. Приема с е един до три пъти дневно. Броят на дневните приеми може да бъде консултиран  от вашия лекуващ лекар.

 След приготвяне на разтвора, той трябва да се изпие незабавно.

 

Внимание!

Този продукт е хранителна добавка и влияе благоприятно при определени проблеми от страна на отделителната система..

Бременност и кърмене

Няма достатъчно данни за употребата на АЛКАЛИТ от бременни или кърмещи жени.

 

ПРОИЗВОДИТЕЛ: „ФИТОМЕД” ЕООД, България

zapazete chas 2