НачалоЛекарстваУРОСИЛВЪР

alkaly 235

urorenal 235

urosilver

Последни новини

Д-р Пенчо Генов, д.м.: Зачестяват сексуалните нарушения при мъжете

news 11Какви са причините за възникване и развитие на уринарните инфекции? До какво водят ненавременната диагностика и неправилното лечение на тези инфекции? Какви са новите критерии относно профилактиката на доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза? Какви сексуални смущения тормозят мъжете в нашето съвремие?

Прочети още...

доц. д-р Пенчо Генов: Ключът към успешното лечение на камъни в бъбреците е профилактиката

 

Генетична предразположеност, небалансирано хранене и недостатъчен прием на течности са трите основни фактора за появата им

 

Доц. д-р Пенчо Генов е специалист уролог с над 10-годишен опит. Извършва прегледи във всички области на урологията и андрологията. Приоритет са увеличена простата, камъни в бъбреците, заболявания на пикочно-половата система, превенция и лечение на стерилитет при мъжете, преждевременна еякулация, уретрит. 

 

Д-р Генов придобива специалност „Урология” през 2013 г., а през 2017 г. защитава образователна и научна степен „Доктор по медицина” на тема, свързана с преждевременната еякулация. Член е на Българското урологично дружество. Притежава сертификати за лазерни операции на простатата и камъни в бъбреците, както и за ехография на коремни органи. 

Взема участие в лапароскопски курс в Делхи и Страсбург; в национални конгреси и семинари по специалността; в клинични проучвания за иновативни лекарствени терапии. 

Д-р Пенчо Генов има самостоятелна практика като специалист уролог в Русе, а към момента извършва прегледи в МЦ „Хера” – София, болница „Люлин” и МК „Д-р Щерев”. Владее английски и руски език.

В това интервю доц. д-р Пенчо Генов ще обсъдим характерното за бъбречно-каменната болест, като ще акцентираме на т.нар. метаболитна оценка на пациенти с това заболяване. Защо е важна и съществена тази тема, как тя ще помогне на страдащите от заболяването да предотвратят рецидивиране и какви са основните препоръки в това отношение?

- Доц. Генов, как можем да се предпазим от бъбречно-каменната болест? 

Прочети още...

 

УРОСИЛВЪР®

Капсули   410 мг * 30

 

 

urosilver opakovkaСЪСТАВ: D-маноза, екстракт от Solidago virgaurea и екстракт от Salix alba.

ПРИЛОЖЕНИЕ:  Уросилвър е комбиниран препарат подкрепящ функцията на бъбреците и отделителната система. Повлиява благоприятно както острите така и хроничните инфекции и способства за изграждане на по-устойчиви пикочни пътища.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ В УРОСИЛВЪР: 

Eкстракт от Salix alba.

Двудомно дърво влаголюбиво и студоустойчиво. Расте на надморска височина до 1600 m, предимно около реки. Има свойството да акумулира редица вещества, най важното от които е сребро под формата на сребърни наночастици. Сребърните наночастици притежават изразени широкоспектърни антибактериални свойства и  могат да обезвреждат над 650 различни болестотворни микроби. Сребърните наночастици се резорбират напълно след перорален прием и се разпределят равномерно в тъканите. Те се прикрепват към повърхността на бактериите, като образуват здрави електрохимични връзки с отрицателно заредените пептидогликани от клетъчната мембрана на бактериите. Постепенно наночастиците покриват цялата повърхност на бактериите. Взаимодействието на сребърните наночастици с клетъчната мембрана на патогена драстично нарушава пропускливостта и води до клетъчна смърт. Сребърните наночастици проникват в бактериалната клетка, което води до увреждане на нейното ДНК и това е още един механизъм на тяхното бактерицидно действие. Разтварянето на сребърни наночастици води до освобождаване на сребърни йони с изразени антимикробни свойства. Сребърните йони взаимодействат със сярасъдържащите протеини в бактериалната клетъчна стена като увреждат функцията на клетъчната стена и деактивират ензимите.

D-маноза

D-манозата е монозахарид- като голяма част от нея веднага се отделя от урината и е част от естествения процес на пречистване на организма. Tя подпомага нормалното функциониране и предотвратява инфекциите на пикочния мехур и пикочните пътища. Облекчава симптомите при цистит. Допълва естествения процес на пречистване на организма. Когато приемаме голямо количество D-маноза, почти цялото количество се отделя в урината чрез бъбреците, буквално обгръщайки всички съществуващи бактерии, така че те не могат повече да се прикрепят към вътрешната стена на мехура и в уринарния тракт. Така бактериите се отмиват при нормалното уриниране.

 

Екстракт от Solidago virgaurea

Многогодишно тревисто растение съдържащо  флавоноиди, дъбилни вещества, фенолни киселини, слузни вещества и витамин С. Благодарение на всички тези вещества съдържащи се в него, допринася за доброто функциониране на уринарния тракт, за намаляване напрежението на мускулатурата на пикочния мехур и пикочните пътища. Повлиява благоприятно възпаленията, пясък и камъни в бъбреците и мехура с албумин в урината.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:  Приемайте по 2-3 капсули дневно с достатъчно вода. Продуктът е предназначен за лица над 12 години.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Не са установени странични ефекти и противопоказания за приемането на препарата. Не приемайте при свръхчувствителност и алергии към някоя от съставките.

СЪХРАНЕНИЕ:  Съхранявайте при стайна температура (+5 до +25 Со), на сухо и защитено от пряка слънчево светлина място , недостъпно за малки деца.

Продуктът е хранителна добавка. Не е лекарствено средство и не замества пълноценното хранене. Не използвайте препарата след изтичане на годността му.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: ”ФИТОМЕД ЕООД”, България

 

zapazete chas 2