НачалоЗа сайта

Основната цел на този урологичен уеб сайт е разглеждане и коментиране на най-често срещаните проблеми в областта на урологията.

Статиите са ориентирани изцяло към пациента на разбираем език с цел да помогнат за правилното ориентиране и разбиране на урологичните заболявания. Има множество схеми и снимки в статиите за по-голяма яснота.

urology-ruse.com e член на Urology.bg Group, което гарантира, че в него е заложена концепцията на групата за достъпнакомпетентна и изчерпателна информация – образователни материали и авторски статии, изготвяни от практикуващи уролози. Това прави сайта надежден ориентир както за широката аудитория, така и за медици.

Раздела “За лекари“ е професионално ориентиран с урологични статии и специализирана литература.

В раздела „връзка с нас“ можете да напишете вашите въпроси, коментари, предложения и впечатления от сайта. Също така това може да бъде направено след края на всяка статия.

Надяваме се да ви бъдем полезни и не се колебайте да се свържете с нас.

Напомняме, че целта на сайта не е да замени лекарската консултация и преглед. Всяко самолечение и забавяне в диагностицирането могат да имат фатални последствия за вашето здраве.

Коментари   

 
+1 #4 Никола Николаев 22-07-2021 16:39
Страшно съм впечатлен от Вашия подход, от вниманието Ви и дълбочината, с която погледнахте на моя проблем. Буквално още в първите дни на терапията Ви забравих всичко, което ме тормозеше толкова дълги години наред! Страшно много мъже в развитите страни страдат както от симптомите на това заболяване, така и от безсилието и безразличието на голяма част от лекарите!
Цитиране
 
 
+1 #3 Никола Николаев 22-07-2021 16:38
Респект, доц. Генов! Вие сте един забележителен специалист! Огромната част от уролозите - както в БГ, така и в чужбина - изобщо нямат правилен подход към лечението на хроничен простатит! През последните 11 години съм посещавал общо 24 уролози - 19 от България, 1 от Румъния, 1 от Гърция, 2 от Германия и 1 от Австрия. Подлаган съм бил на всевъзможни терапии - с всякакви възможни антибиотици и фитопрепарати, а резултатът е бил незадоволителен . Повечето Ви колеги опитваха да ме убеждават, че оплакванията от хроничен простатит не могат да бъдат таргетирани ефективно и едва ли не цял живот трябва да живея с тях. Това отключи през годините огромен стрес у мен - заради болките след еякулация, станах несигурен в секса и това драматично влоши качеството ми на живот.
Цитиране
 
 
+10 #2 Борислав 02-01-2018 09:29
Искам горещо да препоръчам д-р Пенчо Генов и да му пожелая успех през новата година. Единствено той отгатна моята диагноза и успя да ми предпише ефективно лечение.

На 26 години съм от Русе и се бях примирил с честото уриниране, което имах от 15 години, докато не намерих д-р Генов от този сайт.

Всички останали уролози в София и Русе не успяха да отгатнат моята диагноза, още повече да ми предпишат правилно лечение.

Наистина е голям специалист д-р Генов, тъй като позна диагнозата ми по имейла и на прегледа само потвърди тази диагноза.

Оказа се, че това е само най-малкото, което може д-р Генов. Освен уролог, той е също и добър андролог. В българската урологична практика той за пръв път въвежда оперативно лечение за преждевременна еякулация. Лекува добре и еректилна дисфункция, свръхактивен пикочен мехур и още много други синдроми и болести, които останалите специалисти подминават.
Цитиране
 
 
+9 #1 Борислав 31-12-2017 22:31
Много полезен сайт, с много полезна информация за пациентите. Продължавайте да го развивате, усъвършенствате , обновявате с новини и да пишете за различните диагнози, дори и редките и трудни за отгатване. Това ще е полезно за всички из цялата страна.
Цитиране
 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

zapazete chas 2