Свързани статии

alkaly 235

urorenal 235

urosilver

 

УРОРЕНАЛ

капсули 450 мг. * 30

 

opakovkaСЪСТАВ:

Екстракт от брезови листа, екстракт от листа на мечо грозде, калиев цитрат.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

УРОРЕНАЛ  е  комбиниран препарат подкрепящ функцията на бъбреците и отделителната система. Има благоприятно влияние при риск от образуване на бъбречни камъни и уроинфекции.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ В УРОРЕНАЛ:

-          Екстракт от листа на бяла бреза

   Съдейства и благоприятства за изхвърлянето на бъбречните камъни и пясък от бъбреците и пикочният мехур, намалява риска от образуването на оксалатни, уратни и цистинови бъбречни камъни.  Флавоноидите и терпените съдържащи се в листата от бреза имат диуретичен и антимикробен ефект. Притежават и ацтрингентен  ефект дължащ се на танините.

-          Екстракт от листа на мечо грозде

Екстрактът от листа на мечо грозде има уроантисептичен ефект, дължащ се на фенолните гликозиди – арбутин и метиларбутин. Подпомага елиминирането на причинителите на уроинфекции в пикочно – половият тракт. Облекчава оплакванията  при проблеми на пикочо- половата система чрез повлияване на локалната патогенна флора.

-          Калиев  цитрат

 Химичен компонент, който способства за алкализиране на урината и пречи на развитието на микроорганизми.  Алкализацията на урината   е важен  процес  ограничаващ  развитието на калциеви, уратни и смесени форми камъни.

 

 

new2НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Приемайте 2 – 3 капсули дневно с достатъчно вода. Продукът е предназначен за лица над 12 години.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

Не са установени странични ефекти и противопоказания за приемането на препарата.

СЪХРАНЕНИЕ:

Съхранявайте  при стайна температура ( +5 до + 25 С*), на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за малки деца.

Продуктът е хранителна добавка. Не е лекарствено средство и не замества пълноценното хранене . Не използвайте препарата след изтичане на годността му .

ПРОИЗВОДИТЕЛ: „ФИТОМЕД” ЕООД, България

 

 

zapazete chas 2