НачалоЗаболяванияПростатаЛекарстваУРОСИЛВЪР

Свързани статии

alkaly 235

urorenal 235

urosilver

 

УРОСИЛВЪР®

Капсули   410 мг * 30

 

 

urosilver opakovkaСЪСТАВ: D-маноза, екстракт от Solidago virgaurea и екстракт от Salix alba.

ПРИЛОЖЕНИЕ:  Уросилвър е комбиниран препарат подкрепящ функцията на бъбреците и отделителната система. Повлиява благоприятно както острите така и хроничните инфекции и способства за изграждане на по-устойчиви пикочни пътища.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ В УРОСИЛВЪР: 

Eкстракт от Salix alba.

Двудомно дърво влаголюбиво и студоустойчиво. Расте на надморска височина до 1600 m, предимно около реки. Има свойството да акумулира редица вещества, най важното от които е сребро под формата на сребърни наночастици. Сребърните наночастици притежават изразени широкоспектърни антибактериални свойства и  могат да обезвреждат над 650 различни болестотворни микроби. Сребърните наночастици се резорбират напълно след перорален прием и се разпределят равномерно в тъканите. Те се прикрепват към повърхността на бактериите, като образуват здрави електрохимични връзки с отрицателно заредените пептидогликани от клетъчната мембрана на бактериите. Постепенно наночастиците покриват цялата повърхност на бактериите. Взаимодействието на сребърните наночастици с клетъчната мембрана на патогена драстично нарушава пропускливостта и води до клетъчна смърт. Сребърните наночастици проникват в бактериалната клетка, което води до увреждане на нейното ДНК и това е още един механизъм на тяхното бактерицидно действие. Разтварянето на сребърни наночастици води до освобождаване на сребърни йони с изразени антимикробни свойства. Сребърните йони взаимодействат със сярасъдържащите протеини в бактериалната клетъчна стена като увреждат функцията на клетъчната стена и деактивират ензимите.

D-маноза

D-манозата е монозахарид- като голяма част от нея веднага се отделя от урината и е част от естествения процес на пречистване на организма. Tя подпомага нормалното функциониране и предотвратява инфекциите на пикочния мехур и пикочните пътища. Облекчава симптомите при цистит. Допълва естествения процес на пречистване на организма. Когато приемаме голямо количество D-маноза, почти цялото количество се отделя в урината чрез бъбреците, буквално обгръщайки всички съществуващи бактерии, така че те не могат повече да се прикрепят към вътрешната стена на мехура и в уринарния тракт. Така бактериите се отмиват при нормалното уриниране.

 

Екстракт от Solidago virgaurea

Многогодишно тревисто растение съдържащо  флавоноиди, дъбилни вещества, фенолни киселини, слузни вещества и витамин С. Благодарение на всички тези вещества съдържащи се в него, допринася за доброто функциониране на уринарния тракт, за намаляване напрежението на мускулатурата на пикочния мехур и пикочните пътища. Повлиява благоприятно възпаленията, пясък и камъни в бъбреците и мехура с албумин в урината.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:  Приемайте по 2-3 капсули дневно с достатъчно вода. Продуктът е предназначен за лица над 12 години.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Не са установени странични ефекти и противопоказания за приемането на препарата. Не приемайте при свръхчувствителност и алергии към някоя от съставките.

СЪХРАНЕНИЕ:  Съхранявайте при стайна температура (+5 до +25 Со), на сухо и защитено от пряка слънчево светлина място , недостъпно за малки деца.

Продуктът е хранителна добавка. Не е лекарствено средство и не замества пълноценното хранене. Не използвайте препарата след изтичане на годността му.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: ”ФИТОМЕД ЕООД”, България

 

zapazete chas 2